لیست اختراعات محمد حسين ملكي اصطهباناتي
دستگاه مذكور يك دستگاه صنعتي كباب پز جوجه پز است كه در آشپزخانه هاي بزرگ با حجم سفارشات بالا كاربرد دارد و سرعت پخت آن در هر رديف كاري بالغ بر 1000 عدد سيخ كباب در ساعت ميباشد . در ورودي دستگاه سيخ كباب را دريافت كرده و به صورت عمودي وارد كوره پخت ميكند سيخ كباب يا جوجه از چهار طرف حرارت ديده و به علت اينكه سيخ به صورت عمود قرار دارد چربي آن پس از ذوب شدن چكه كرده و به پايين ميچكد و به علت عدم ريزش چربي بر روي اتش دودي نيز توليد نميكند. از طرفي در انتها نيز شاهد محصولي بهتر با كيفيت پخت يكنواخت و داراي چربي كمتر خواهيم بود زيرا ميزان ريزش چربي در اين روش بيشتر است و همچنين به علت حرارت يكنواخت در طول مسير كيفت محصول نيز عالي ميباشد . از ديگر مزايا اين دستگاه عدم ريزش مواد در حين پخت ميباشد.
موارد یافت شده: 1